31 شهریور 1403

  • 1398/11/05
  • - تعداد بازدید: 323
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
تاکید بر ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان سلامت

تاکید بر ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان سلامت در نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند

.

نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند به منظور بررسی مصوبه های نشست های قبلی و ممنوعیت تبلیغ خدمات و کالاهای آسیب رسان، با حضور فرماندار، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و روسای ادارات عضو این کارگروه در فرماتداری شهرستان فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در این نشست با اشاره به قانون ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان سلامت، گفت : طبق این قانون، تبلیغ کالای آسیب رسان مصداق تخلف است و تحت هیچ شرایطی نباید تبلیغ شوند و در صورت مشاهده، برخورد لازم با متخلفان صورت می گیرد.

دکتر «حسن کرمی» با تاکید بر اهمیت آموزش و افزایش آگاهی جامعه نسبت به زیان های کالاهای آسیب رسان ، افزود: در کنار قوانین بازدارنده، آموزش و افزایش آگاهی جامعه نیز باید انجام شود تا مردم نسبت به ضرر و زیان های مصرف کالاهای آسیب رسان به سلامت آگاه شوند.

او، فرآورده های گوشتی و غذاهای آماده مصرف، فرآورده های شیرین و نوشیدنی ها، شامل انواع نوشابه گازدار با قند یا بدون قند، نوشابه گازدار طعم دار یا بدون طعم، نوشابه انرژی زا و ورزشی و نوشیدنی مالت طعم دار، روغن های نیمه جامد مصرفی صنایع و خانوار، انواع سس پرچرب، انواع فرآورده های سرخ شده در روغن، فرآورده های کاکائویی مانند شکلات صبحانه، انواع دراژه، انواع تافی میوه ای و غیرمیوه ای و طعم دار، انواع آبنبات، فرآورده های آرایشی و انواع محصولات لاغرکننده موضعی و داروهای با احتمال سوء‌ مصرف و همچنین سیگار و محصولات دخانی را از جمله کالاهای آسیب رسان سلامت برشمرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند ابراز امیدواری کرد که با افزایش آگاهی عمومی نسبت به زیان‌های این کالاها شاهد مصرف کمتر، تبلیغ کمتر و آسیب های کمتر به سلامت مردم باشیم.

دکتر کرمی، تامین آب آشامیدنی بصورت پایدار در روستای «حسین آباد» و «کنار مالک» به دلیل عدم دسترسی به آب آشامیدنی سالم را از دیگر موارد طرح شده در نشست شورای بهداشتی شهرستان فراشبند عنوان کرد.

او افزود: با توجه به عدم دسترسی مرکز بهداشت برای سنجش کیفی (کلر آزاد باقیمانده آب و نمونه برداری میکروبی) بر آب توزیعی خانوار عشایری، مقرر شد؛ یک دستگاه تانکر حامل آب آشامیدنی جداگانه برای خانوارهای عشایری اختصاص یابد و بهورزان و تیم سلامت عشایری علاوه بر نظارت بر این تانکر و سنجش میزان کلر آب آشامیدنی در محل مصرف، آموزش های لازم برای کلرینه کردن آب به منظور سالم‌سازی آب آشامیدنی در شرایط اضطراری و توزیع پودر پرکلرین با استفاده از روش کلر مادر از طریق بهورزان و تیم سلامت عشایری به خانوارهای عشایری انجام شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند بیان داشت: در این نشست با تاکید بر ضرورت احداث مرکز جمع آوری شیر،به دلیل عرضه شیرخام در شهرستان، مقرر شد طی نشستی با مدیر عامل تعاونی دامداران، مدیریت جهاد کشاورزی و امور عشایر، ضمن بررسی موضوع و برآورد هزینه های ثابت و جاری اعم از تامین و تدارک مکان تاسیسات، سرمایه درگردش و هزینه ماهیانه جذب نیروی انسانی لازم و داشتن صرفه اقتصادی، نسبت به احداث مرکز جمع آوری شیر در شهرستان فراشبند اقدام شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18904
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید